10+2 κορυφαία barber shops στην αθήνα για το απόλυτο grooming - Barberian
628
post-template-default,single,single-post,postid-628,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

10+2 κορυφαία barber shops στην αθήνα για το απόλυτο grooming

10+2 κορυφαία barber shops στην αθήνα για το απόλυτο grooming

Barberian Barber Shop: Μοναδικά κουρέματα, ξεχωριστά τριμαρίσματα και παραδοσιακό hot towel ξύρισμα με φαλτσέτα στο Νέο Ηράκλειο

 

Στο κάτω κάτω της γραφής, αν το καλοσκεφτείς εμείς οι άντρες πέραν του κουρέματος, έχουμε να ασχοληθούμε με τα γένια και το μούσι μας, μια διαδικασία που μας «συντροφεύει» σε όλη μας τη ζωή. Στο Barberian, μπορείς όμως να ανακαλύψεις την άλλη πλευρά της ζωής – αυτής που η περιποίησή σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο σ’έναν χώρο που δημιουργήθηκε για να σε αποσυμπιέζει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας από ανθρώπους που εγγυημένα θα σου χαρίσουν διαρκή χαμόγελα ικανοποίησης και… αυτοπεποίθησης!

Με την κομμωτική να είναι σφυριλατημένη στο DNA του (το επάγγελμα είναι θέμα… καθαρά οικογενειακό – η οικογένειά του διατηρεί και κομμωτήριο), ο Κωνσταντίνος Μακρής δεν θα μπορούσε παρά να μην συνεχίσει την παράδοση αλλά και να διαπρέψει σ’αυτήν – έτσι αποφοιτώντας το 2010 από 2 σχολές κομμωτικής, ψάχτηκε και εξέλιξε την τέχνη του με σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό (όπως στα Old School Haircuts, Modern Barbering, παραδοσιακό Hot towel ξύρισμα, αλλά και στα Tony & Guy). Έτσι, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταξιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους μπαρμπέρηδες της γενιάς του με loyal πελάτες που δεν τον αλλάζουν για κανένα λόγο!

Σ’έναν αδιαπραγμάτευτα πεντακάθαρο χώρο, με σύγχρονο vibe και ανεβασμένη διάθεση – με σήμα τον μουσάτο Viking – μπορείς να κουρευτείς με την σιγουριά ότι θα δοθεί κάθε έμφαση στη λεπτομέρεια για ένα μοναδικό αποτέλεσμα, να απολαύσεις την εμπειρία ενός old-school ξυρίσματος με ζεστές πετσέτες (που εδώ αναβιώνεται σε μια εξαιρετική εκδοχή) αλλά και να τριμάρεις και να περιποιηθείς τη γενειάδα ή το μουστάκι σου.

Στο Barberian θα βρεις επιπλέον όλα αυτά τα προϊόντα που θα διατηρήσουν αψεγάδιαστο το look σου, από ένα πλήθος επιλογών και brands όπως πομάδες και πηλούς της Tailors, treatments για το τριχωτό της Kopexil, λάδια και balms για τα γένια σου, κ.α. Από τα παραδοσιακά fades, μέχρι πιο σύγχρονα σχέδια, το Barberian διαπρέπει και θα γίνει το νέο σου spot για… ολοκληρωμένη περιποίηση!

Barberian Barber Shop 
Λεωφ. Ηρακλείου 394, Nέο Ηράκλειο, τηλ. 2102835009 
www.barberian.gr
Facebook | Instagram

Ευχαρισουμε πολύ για το αφιέρωμα του