Barberian Barber Shop - Barberian
1228
post-template-default,single,single-post,postid-1228,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Barberian Barber Shop

Barberian Barber Shop

Εδώ η περιποίηση είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση.

Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Το Barberian Βarber Shop κρύβει μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση μεταξύ αυτού που λέει το όνομά του και της ευγένειας που θα συναντήσεις γνωρίζοντας τον Κωνσταντίνο. Έχοντας μεγαλώσει σε οικογένεια κομμωτών –που σημαίνει πως από παιδί αυτός ο χώρος υπήρξε το δεύτερο σπίτι του–, δημιούργησε το 2017 το δικό του μπαρμπέρικο, εκφράζοντας όλο του το πάθος για τη φροντίδα του ανδρικού hairstyle και όχι μόνο.

Στο Barberian Βarber Shop μπορείς να απολαύσεις κούρεμα κάθε είδους που να ταιριάζει στο δικό σου στυλ, ξύρισμα ή περιποίηση γενειάδας, καθώς και τεχνικές φροντίδας και ομορφιάς, όπως η black mask και οι ζεστές πετσέτες. Όμως εκείνο που κάνει αυτό το barber shop να ξεχωρίζει είναι η προσωπική ενασχόληση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, ώστε να νιώθει μοναδικός και ιδιαίτερος. Άλλωστε, τα 45 λεπτών ραντεβού αποδεικνύουν πως ο Κωνσταντίνος θα ασχοληθεί με λεπτομέρεια για να καταλάβει τι είναι αυτό που σου ταιριάζει όχι μόνο ως εμφάνιση αλλά και ως ιδιοσυγκρασία.

Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Στον χώρο που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής θα νιώσεις σαν ένας τιμώμενος φιλοξενούμενος που δέχεται όλη την περιποίηση του ιδιοκτήτη και θα φύγεις χαρούμενος με το αποτέλεσμα που δεν προκύπτει τυχαία, αλλά μέσα από το ταλέντο και την όρεξη του κουρέα σου. Άλλωστε, η έννοια του barber shop συνδεόταν ανέκαθεν με μια κοινωνική συναναστροφή, μια ιδιαίτερη φιλία μεταξύ του πελάτη και του μπαρμπέρη που ξέρει καλά ποιος κάθεται στην καρέκλα και τι χρειάζεται. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου online στο barberian.gr και να ζήσεις από κοντά την εμπειρία φροντίδας του Barberian Barber Shop.

Ευχαρισουμε πολύ για το αφιέρωμα



EnglishGreek